U bent hier

Vlaamse meningen gezocht voor een perceptie-enquête over Zuid-Afrika

De EU Kamer van Koophandel en Industrie in Zuid-Afrika voert haar eerste perceptie-enquête uit van Europese bedrijven die potentiële investeerders zijn in Zuid-Afrika. Dit vormt een aanvulling op het jaarlijkse onderzoek onder Europese bedrijven die zich al in Zuid-Afrika bevinden en het grootste deel van de buitenlandse investeringen voor hun rekening nemen.
De percepties over het ondernemingsklimaat in het land van in de EU gevestigde bedrijven kunnen van invloed zijn op het begrip van hoe Zuid-Afrika zich verhoudt tot andere markten en momenteel wordt bekeken in termen van investeringspotentieel.

De resultaten van het onderzoek zullen worden gedeeld met alle deelnemende organisaties en bedrijven. Na de afronding van het onderzoek zal er een toegewijde dialoog zijn met beleidsmakers in Zuid-Afrika om kwesties te bespreken die door potentiële EU-investeerders naar voren worden gebracht.

De enquête wordt afgesloten na vrijdag 10 december. Het invullen van de enquête duurt slechts 5 minuten. U kunt om zich voor te bereiden het document hieronder raadplegen waarin de vragen staan verwerkt. 

Start de enquête hier

22 november 2021

Bijkomende informatie