U bent hier

Vacature Adviseur Exportvaardigheden

Flanders Investment & Trade is op zoek naar een Adviseur Exportvaardigheden. Solliciteren kan tot en met 18 november 2019. 

De functie in het kort

Als Adviseur Exportvaardigheden verspreid je de kennis over het internationaal ondernemen bij de bedrijven in Vlaanderen die wensen te internationaliseren. Hiervoor doe je een beroep op je eigen ervaring, kennis die je dagelijks verder uitbouwt en ook de informatie die bij FIT voorhanden is.

Om je opdracht tot een goed einde te brengen maak je gebruik van een aantal instrumenten zoals de Exportmeter, presentaties en publicaties. De Exportmeter laat je toe om aan de hand van een vragenlijst een rapport op te stellen waarin een aantal adviezen worden geformuleerd naar de gesprekspartner toe die door jou gepersonaliseerd worden naar hun specifieke situatie.

Je leeft je dus in in de activiteit en de werking van de gesprekspartner, net zoals je dit doet bij de opmaak en de voorstelling van presentaties over onderwerpen die de exportplannen van de bedrijven in Vlaanderen kunnen ondersteunen en verbeteren.

Via informatiefiches voor verspreiding via de website of sociale media of meer uitgebreide naslagwerken, die worden uitgegeven, wordt jouw kennis verder verspreid.

Wie zoeken we?

  • Je hebt een master of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid. De volledige lijst vind je hier: https://overheid.vlaanderen.be/Bijlage02.
  • Je beschikt over minimum 6 jaar beroepservaring met klantgerichte dienstverlening/exportactiviteiten binnen een internationale omgeving.
     

Aanbod en hoe solliciteren

28 oktober 2019