U bent hier

Uitreiking Leeuw van de Export: reserveer uw plek op de eerste rij

Op woensdag 23 september is het zover: dan reikt Flanders Investment & Trade de Leeuw van de Export uit. U kan als eerste de nagelnieuwe ambassadeurs van de Vlaamse export ontdekken door af te stemmen op onze online awardshow.

Trouwens, dit jaar zit iedereen op de eerste rij voor de bekendmaking van de exportleeuwen. We leggen namelijk de laatste hand aan een spannende online awardshow, vanuit Gent én de 6 genomineerde bedrijven.

In de categorie ‘Bedrijven met maximaal 49 medewerkers’ zijn dat Basalte, Caeleste en Fertikal. De 3 genomineerden in de categorie ‘Bedrijven met 50 of meer medewerkers’ zijn FAM, Lansweeper en Sports & Leisure Group. We stellen ze elk kort aan u voor in een video.

De Leeuw van de Export organiseren we dit jaar helemaal coronaproof. Maar onze partners en sponsors zijn u zeker niet vergeten: onder de inschrijvers verloten zij onder meer 20 bierpakketten en 5 pakketten gevuld met allerlei lekkers. Met dank aan BNP Paribas Fortis, Credendo, DHL, North Sea Port, Provincie Oost-Vlaanderen, Stad Gent en productsponsor AB Inbev. 
 

Benieuwd wie dit jaar de prestigieuze exportaward mee naar huis neemt?

Schrijf u meteen in voor de liveshow. Afspraak op 23 september vanaf 18 uur.

15 september 2020