U bent hier

Toekomstige aanbesteding waterbeheer door de Autoriteit van het Panamakanaal

De Autoriteit van het Panamakanaal gaat een lastenboek opstellen voor een toekomstige aanbesteding voor het ontwerp, de bouw en uitvoering van een geoptimaliseerd waterbeheersysteem; dit systeem moet instaan voor de watervoorziening voor de werking van het Kanaal en voor de bevolking van de provincies Panama, Colon en Panama Oeste. Het gaat om een project van USD 2 miljard.  Zie ter info volgend artikel : https://elcapitalfinanciero.com/la-acp-inicia-proceso-de-licitacion-para-nuevo-sistema-optimizado-de-administracion-de-agua/.

Geïnteresseerde bedrijven moeten tegen 12 november 2020 een volledig dossier indienen bij voornoemde Autoriteit met opgave van hun financiële status, technische expertise en historiek van uitgevoerde projecten. Dit kan gestuurd worden naar info@pancanal.com.

Na afronding van deze fase zullen de geprekwalificeerde bedrijven het lastenboek met de voorwaarden ontvangen zodat zij tijdens het 3e trimester van 2021 – de periode waarin de officiële publicatie van de aanbesteding is voorzien - hun dossier kunnen voorbereiden en indienen.

Indien u een dossier indient, aarzel niet ons FIT-kantoor in Panama te contacteren; zij staan u graag bij ingeval van vragen en voor de follow-up procedure. Contact: panama@awex-wallonia.com - tel +507 302 9504.

16 september 2020