U bent hier

Surface Design Show in Londen

De Surface Design Show vond plaats van 9 tot 11 februari 2016 in het ‘Business Design Centre’ te Islington, Londen. Tijdens de beurs ontdekt u de laatste innovaties voor het bedekken van oppervlakten.

Onder de bezoekers bevinden zich voornamelijk (80%) architecten, interieurdesigners, lichtspecialisten, specifiers en projectmanagers, 5.669 professionelen om precies te zijn. In 2015 waren dat er 5.500. Men stelt dus een stijging van ongeveer 5% vast. Volgens de organisatoren zijn dit het ‘juiste soort bezoekers’ en de exposanten bevestigen dit.

De beurs telde deze editie 160 exposanten (30% meer internationale exposanten in vergelijking met de vorige edities). Jaarlijks probeert men alsmaar meer internationale deelnemers aan te trekken en met succes.

Dit jaar was er zoals alle andere jaren de mogelijkheid voor architecten om CDP-punten te verzamelen in de CPD-hub. Dit blijkt elk jaar een succes te zijn. Tijdens de twee dagen werden er eveneens 43 presentaties gehouden over drie podia.

De beurs duurt twee volle dagen, wat het zeer instensief maakt maar ook vermijdt dat er kalme momenten zijn. De ‘preview-evening’ is dan ook zoals ieder jaar een ideaal netwerkmoment met traditioneel een grote opkomst van voornamelijk architecten.

Montgomory Exhibitions organiseert de beurs. Zij zijn ook bekend als organisatoren van grote voedingsbeurzen in het VK zoals International Food Exhibition (IFE) en Speciality & Fine Food Fair (SFFF).  

Meer informatie over deelname aan de volgende editie op 7-9 februari 2017 vindt u op de beurswebsite.

De online newsletter is een interessante manier om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op de Britse interieurmarkt.

22 maart 2016