U bent hier

Sud Agro Industries - Toulouse: nieuwe vakbeurs

Deze nieuwe vakbeurs met zakenconferentie is opgezet met als doel professionals uit de voedingsindustrie (volledige productieketens) bij elkaar te brengen: van de productie en transformatie tot het verpakken en de verdeling van de producten.

Sud Agro Industries is een vakbeurs met een sterk regionaal karakter. We raden deze beurs aan voor Vlaamse bedrijven die een lokaal netwerk willen opbouwen in Zuidwest-Frankrijk en professionals in de voedingsindustrie (vlees, groenten/fruit, zuivel, chocolade en snoepwaren, dranken, etc.) willen ontmoeten.

Aantal bezoekers: +/-  6000, waarvan een groot deel uit Spanje en Marokko. Er is namelijk een uitgebreide promotiecampagne geweest in deze landen en er zijn partnerships met lokale bedrijven opgezet

Op deze vakbeurs ontmoet u bedrijven die de volgende producten aanbieden:  

  • Groot en klein materiaal en machines die worden gebruikt in de voedingsindustrie (snijmachines, sorteerders, weegmachines, etc.)
  • Verpakkingen in alle soorten en maten
  • Overige diensten met betrekking tot de voedingsindustrie, zoals transport/logistiek, opslag, schoonmaakproducten, ergonomische oplossingen, etc.

Bezoekers zijn professionals in de voedingsindustrie.

Volgende editie : 20-22 juni 2017

Exposanten op Sud Agro Industries zijn veelal ook aanwezig op de vakbeurs SIANE, die van 18 tot 20 oktober in Toulouse plaatsvindt. (www.salonsiane.com)

13 juli 2016