U bent hier

Succesvol worden in de Verenigde Staten met de ‘Flanders New York Accelerator’!

De ‘Flanders New York Accelerator’ (FNYA) is een samenwerking tussen de Entrepreneurs Roundtable Accelerator (ERA), imec en Flanders Investment & Trade (FIT), die onder impuls van Catalina Daniels (Vlaamse investeerder in New York (NY)) wordt uitgerold.

Gedurende drie maanden worden de vijf geselecteerde bedrijven intensief en individueel begeleid in het bruisende NY. Op het programma staan een-op-een gesprekken met toonaangevende mentoren, workshops, presentaties door Belgische en Amerikaanse ondernemers en fundraising sessies om zo uw marktstrategie voor de VS op punt te kunnen stellen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om uw bedrijf te pitchen op de ‘FNYA Pitch Night’ in het bijzijn van investeerders die op hun beurt advies en feedback zullen geven. De Vlaamse delegatie wordt begeleid door één van de ERA Global Program Managers en Catalina Daniels (Program lead).

De volgende editie gaat van start op maandag 21 januari en eindigt op vrijdag 12 april. Deadline om in te schrijven is 9 november 23u59. Appliceren kan via deze link!

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de Flanders New York Accelerator website of neem persoonlijk contact op met ons kantoor in New York - newyork@fitagency.com.

16 oktober 2018