U bent hier

Subcontracting Fair in Finland van 21 tot 23 september 2021

Levert u producten of diensten aan de industrie, en wilt u graag exporteren naar de Nordics?

Flanders Investment & Trade bezoekt Subcontracting Trade Fair (Alihankinta) in Tampere, Finland van 21 tot 23 september 2021. Het thema van dit jaar is Business from Data.

Subcontracting Trade Fair is de grootste industriële beurs in Finland. Voor de editie van 2021 zijn al ongeveer 1.000 exposanten geregistreerd. Ze vertegenwoordigen verschillende sectoren: metaal, elektronica, plastics, industriële ICT en ook design & consulting in deze sectoren. Behalve het traditionele beursprogramma met beursstanden, presentaties en panelgesprekken, is er ook een matchingdienst voor afspraken met andere bedrijven. U kan zich aanmelden voor de matchmaking en wellicht bestaan er ook mogelijkheden om deel te nemen aan de presentaties.

Vlaamse bedrijven die een bezoek willen brengen aan deze beurs kunnen beroep doen op het kantoor van Flanders Investment & Trade in Helsinki voor het maken van afspraken op de beurs in Tampere alsook daarbuiten (regio Helsinki). 

Lees meer op www.alihankinta.fi/en/ en contacteer Flanders Investment & Trade in Helsinki (helsinki@flanderstrade.com) voor het maken van afspraken.

24 juni 2021