U bent hier

SpaceBR show, het grootste event voor de ruimtevaartsector in Latijns-Amerika

De tweede editie SpaceBR show gaat dit jaar door van 17 tot 19 mei in het Convention Centre Frei Caneca te São Paulo en wordt gehouden in hybride formaat (zowel face-to-face als online). Vorig jaar was dit een 100% online event met 5000 deelnemers uit meer dan 40 verschillende landen. 

Het doel van het evenement is om internationale commerciële en institutionele samenwerkingen te promoten tussen de verschillende spelers van de sector in Brazilië en de rest van de wereld. Het deelnemersveld bestaat uit zowel bedrijven, universiteiten, onderzoeksinstellingen en de bevoegde overheidsinstellingen alsook uit investeerders, jonge ondernemers en startups.

Tijdens de SpaceBR show vinden de Space Industry Trade Fair en een hybride forum (face-to-face en online) plaats. Lokale en wereldwijde trends en kansen voor de hele sector worden gepresenteerd en besproken. Onder meer producten en technologieën met betrekking tot draagraketten, lanceercentra, satellieten, grondontvangststations en de dienstverlening hieromtrent krijgen speciale aandacht tijdens het event.

Voor meer informatie en inschrijving kan u terecht op de officiële website van de SpaceBR show

19 april 2022