U bent hier

Schrijf u in voor de Sustainable Technology Day van het EU-Japan Centre for Industrial Cooperation

Het EU-Japan Centre for Industrial Cooperation en het Investment and Technology Promotion Office van de Organisatie van de Verenigde Naties voor Industriƫle Ontwikkeling (UNIDO) organiseren samen op 17 februari 2023 een pitch- en netwerkevenement om Europese en Japanse bedrijven samen te brengen voor duurzame projecten in Europa, Japan, of opkomende markten (Afrika, ASEAN etc.). Innovatieve Japanse bedrijven die duurzame technologieƫn ontwikkelen op het gebied van energie, milieu en agribusiness zullen zichzelf voorstellen tijdens het evenement.

Deelname kan ter plaatse of online. Het EU-Japan Centre zal Europese bedrijven op verzoek ondersteunen bij het organiseren van vergaderingen met de Japanse bedrijven. Deze ondersteuning kan ook voor online aanwezigen na het evenement worden gedaan. Deelname en ondersteuning is gratis.

Inschrijven voor het online evenement kan tot 17 februari 2023. Voor deelname ter plaatse moet u zich inschrijven tegen 10 februari 2023. Voor inschrijven en meer informatie kan u terecht op de volgende link.
Link: https://www.eu-japan.eu/events/sustainable-technology-day

Indien er vragen zijn kan u terecht bij het FIT-kantoor in Tokyo op tokyo@fitagency.com.

24 januari 2023