U bent hier

Schrijf u vanaf nu in voor de virtuele Exportbeurs 2021

Brussel, 6 januari 2021 – De inschrijvingen voor de Exportbeurs 2021 zijn officieel geopend via www.exportbeurs.be. Naar tweejaarlijkse gewoonte organiseert Flanders Investment & Trade (FIT) deze b2b-beurs om mee de internationale ambities van Vlaamse exportbedrijven en kandidaat-exporteurs te ondersteunen.

Door de aanhoudende coronapandemie vindt de Exportbeurs van 9 tot en met 11 februari volledig virtueel plaats. Op de catering na, krijgt u er dezelfde interactieve en inzichtrijke mogelijkheden voorgeschoteld als vanouds. Daags voor de Exportbeurs – op 8 februari – zullen Claire Tillekaerts, gedelegeerd bestuurder van FIT, en Vlaams minister-president Jan Jambon de officiële aftrap geven tijdens een live te volgen openingssessie.

Interactie, inspiratie en inzichten op het menu

Wat u mag verwachten tijdens de driedaagse Exportbeurs? Als Vlaamse onderneming met internationale projecten en ambities kan u tijdens deze virtuele editie onder andere:

  • digitale afspraken boeken met 100 buitenlandse vertegenwoordigers van FIT om samen uw exportplannen een-op-een bespreken;
  • virtuele beursstanden bezoeken van ruim 50 dienstverleners met een kwaliteitsvol en relevant aanbod om uw internationale projecten te ondersteunen;
  • een 50-tal digitale, interactieve workshops en seminaries bijwonen over uiteenlopende thema’s rond export en internationalisering;
  • netwerken met honderden bezoekers, standhouders en FIT-medewerkers in een virtuele netwerkzone met chatfunctionaliteiten.

Registratie voor b2b-gesprekken vanaf 18 januari

Inschrijven voor de Exportbeurs kan op www.exportbeurs.be. Via dat gebruiksvriendelijke online platform kan u vanaf maandag 18 januari 2021 eveneens op voorhand een of meerdere afspraken boeken met de wereldwijde FIT-experts. Vanuit hun ‘thuismarkt’ bespreken jullie dan persoonlijk uw exportplannen om zo samen uw internationale ambities waar te maken.

Ontdek het Exportbeurs 2020-platform en schrijf u vandaag nog in!

Praktisch

  • Wat: interactieve, virtuele b2b-beurs
  • Waar: www.exportbeurs.be   
  • Wanneer: van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 februari 2021
  • Openingssessie: maandag 8 februari 2021
  • Registratie voor b2b-gesprekken: vanaf maandag 18 januari 2021
6 januari 2021