U bent hier

Saudi Airport Exhibition op 7 & 8 november 2022

Saudi-Arabië plant zijn grootste luchthavenuitbreidingsprogramma ooit: tegen 2030 wil het de luchthavencapaciteit verdrievoudigen. De plannen kaderen in een bredere vervoers- en logistieke strategie (ter waarde van 130 miljard dollar) als cruciaal onderdeel van Saudi-Arabië's Vision 2030-programma. Het land streeft ernaar om verbinding te maken met meer dan 250 bestemmingen en tot de top 5 van luchtvaartpassagier-transit hubs wereldwijd te behoren. Als resultaat zou het passagiersverkeer in het koninkrijk tussen 2020-2040 de snelste groei in het Midden-Oosten kennen (cijfers Airports Council International).
 
De Saudi Airport Exhibition is de ideale gelegenheid voor luchthavenleveranciers uit Vlaanderen die de komende jaren willen toetreden tot, of uitbreiden in, een van 's werelds top 5 groeimarkten voor luchthavens. De expo werkt nauw samen met alle belangrijke Saudische luchtvaartactoren, waaronder de burgerluchtvaartautoriteit, luchthavens, ANSP, aannemers en grondafhandelaars, zowel in de publieke als private sector. Er worden meer dan 5.000 bezoekers, 150 exposanten, 300 afgevaardigden en 150 kopers verwacht.
 
In bijlage vindt u de beursbrochure en de beursplattegrond met gedetailleerde informatie over de markt, hoe u kunt deelnemen en de beschikbare locaties.

13 mei 2022

Bijkomende informatie