U bent hier

SANA 2019 - Bologna

Als enige Italiaanse vakbeurs in de sector van organische en natuurlijke producten, blijft Sana nog steeds de belangrijkste ontmoetingsplaats voor zowel Italiaanse als buitenlandse operatoren en aankopers.

Het lijkt echter dat het salon steeds meer een publieksbeurs aan het worden is. Eerst en vooral is er op de 4 beursdagen geen enkele dag voorbehouden aan professionele bezoekers. Bovendien hebben de bezoekers de mogelijkheid om aankopen te doen op de beurs zelf.

  • Zo is de biologische supermarktketen NaturaSì sinds enkele jaren aanwezig op de beurs, zowel met een professionele stand als met een verkooppunt, type supermarkt.  Daarenboven heeft het merendeel van de toeleveranciers van NaturaSì een kleine stand waar ze hun producten aan het publiek kunnen voorstellen en verkopen.
  • Dit jaar beschikten ook de leden van Coldiretti, een Italiaanse vakorganisatie van de landbouw, over stands zoals die van Naturasi en waar dus producten te koop aangeboden werden.
  • Niet alleen in paviljoen 29, waar de voedingswaren aanwezig waren, kon aangekocht worden, maar dit was ook het geval in hal 21 waar zich een Sana Store bevond voor de aankoop van natuurlijke verzorgingsproducten.
  • Een derde reeks standjes was gegroepeerd rond de invoerder/verdeler Baule Volante - Fior di Loto srl waar de bezoekers alle nieuwigheden konden ontdekken.

Een bezoek aan SANA kan toch nog steeds aanbevolen worden aan de professionele bezoeker, maar misschien best op de eerste beursdag die voor de 2020-editie op vrijdag 11 september valt.

3 oktober 2019