U bent hier

Salone Franchising & International Retail Expo 2019 - Milaan

De 138 aanwezige exposanten vertegenwoordigden een 200-tal merken, zowel Italiaanse als buitenlandse. Tijdens het salon werden op verschillende plaatsen vele seminaries en trainingen georganiseerd. In de lounge kon men tijdens het drinken van een kopje koffie zaken doen, nieuwe businessmogelijkheden creëren en vooral netwerken. De vakvereniging ASSOFRANCHISING, partner van de organisator 'Fandango Club', beschikte over een eigen zaaltje waar haar leden workshops, seminaries en meetings konden bijwonen. Op de stand van F4YO' werd tijdens het salon gratis advies verleend zowel aan franchisors als aan franchisees. Op de stand van Franchising School konden alle franchisees in spe nuttige info bekomen omtrent de sector. Tot slot vond in de lounge van het salon F TALK plaats, waar elke dag presentaties, conferenties en ontmoetingen plaatsgrepen over actuele thema's zoals bijvoorbeeld de retailmarkt.

Voor wie zich een beeld wil vormen van de Italiaanse franchisingwereld, is dit vaksalon het bezoeken waard, tenminste als men de Italiaanse taal machtig is, gezien bijna alle workshops, ontmoetingen en seminaries in de Italiaanse taal worden gehouden.

Ter info: in 2018 werden circa 17.000 bezoekers geteld en vertegenwoordigden de toenmalige exposanten (het aantal werd niet opgegeven) een 200-tal merken. Voor wat de editie 2019 betreft werd geen totaal aantal bezoekers opgegeven.

Voor bijkomende info omtrent 'Salone Franchising Milano' kan u hier terecht.

12 december 2019