U bent hier

Salón Gourmets 2019 - Madrid

Salón Gourmets is een van de belangrijkste internationale voedingsbeurzen, uitsluitend gewijd aan delicatessen, in Spanje. In totaal waren er meer dan 1.600 standhouders op een oppervlakte van 67.500 m². Fabrikanten, producenten en verwerkers uit de internationale voeding- en drankensector kwamen samen om hun producten voor te stellen aan Spaanse en internationale bezoekers. Dit jaar was Thailand gastland op de beurs.

Interessant voor de exposanten was het concept van het business center, waar b2b met mogelijke klanten (importeurs, distributeurs, hotel- en restaurantketens, …) konden worden geboekt. Daarnaast konden exposanten tijdens de ‘Salón Gourmets Awards’, hun nieuwe producten voorstellen. Ook werd gelegenheid gegeven aan de exposanten om hun bedrijf in de schijnwerpers te plaatsen via een online en geprinte catalogus, Gourmets TV, Social Networks, enz.

Ook voor de bezoekers was er een goedgevuld programma voorzien. Naast de vele standen van bedrijven, stonden er allerlei activiteiten zoals showcookings, conferenties, presentaties, wedstrijden en proeverijen op het programma.

De volgende editie zal plaatsvinden van 30 maart t/m 2 april 2020.

11 april 2019