U bent hier

Poznan Motor Show - Automotive Technology Fair 2016

Op deze tentoonstelling hebben wereldwijde leiders hun auto's tentoongesteld. Een opmerkelijk feit is dat merken als MINI, Honda, Ferrari, Infiniti en Volvo weer toegetreden zijn tot de groep van de exposanten.

Het onderdeel 'The Motorcycle Exhibition' verzamelde gerespecteerde fabrikanten en hun vertegenwoordigers die hun nieuwigheden en innovaties op het gebied van kleding, onderdelen en accessoires tentoonstelden.

Ook de 'Caravanning Exhibition' breidt zich jaar na jaar uit, trekt steeds meer bezoekers aan en was ook dit jaar zeer populair.

Het gedeelte 'Automotive Technology Fair' focust zich op technologie en oplossingen in de automotivesector zowel voor auto's als vrachtwagens, machines en apparatuur voor onderhoud en reparatie, assemblages en onderdelen voor de automobielindustrie, accessoires en tuning, elektrische systemen, alarmen, sloten, brandstofstations en apparatuur, wasstraten, auto-onderhoud, technische diensten, ...

Bijna alle voertuigsegmenten kwamen tijdens deze beurs aan bod: kleine stedelijke modellen, limousines, SUV's, vrachtwagens, campers, motorfietsen, scooters en quads. Er was tevens een buitenruimte voorzien.

20 april 2016

Bijkomende informatie

TTM exhibitors list ENG.pdf (PDF – 96 kB)