U bent hier

Pitti Bimbo Firenze zomer 2015 - een verslag

Deze beurs is en blijft een must voor eenieder die in de sector van de kinderkleding actief is. Het betreft de 81ste editie van het salon, dat een vaste waarde is in het kinderkledinglandschap.

Voor de hele Europese markt, en ook ver daarbuiten, blijft Pitti exposanten en buyers uit de hele wereld aantrekken. Niet minder dan 5600 buyers tekenden present (waarvan 2400 buitenlandse) op deze 3-daagse. Het salon telde meer dan 10.000 bezoekers.

Het salon bezet het hele 'Fortezza da Basso' en zoals elk jaar is er een lange wachtlijst om hier te kunnen exposeren. Buiten de beurs zijn er verschillende shows en seminaries, evenals ontmoetingsruimtes waar B2B's georganiseerd worden.

Belgiƫ is uitstekend vertegenwoordigd met niet minder dan 8 bedrijven (op 207 buitenlandse) waarvan het merendeel Vlaams. 8% van de buyers komt uit Belgiƫ.

Deze beurs is erg internationaal en belangrijk voor de sector. Voor het eerst hoort men weer positieve commentaren en halen verschillende bedrijven orders binnen onmiddellijk op de beurs. De toekomst kleurt weer roze voor de kinderkleding!

De exposantenlijst kan u op de website raadplegen.

18 november 2015