U bent hier

Nieuwe editie 'High Point Market Style Report' belicht interieurtrends in de VS

Enkele dagen geleden werd het High Point Market Style Report voor de winter/lente van 2021 gepubliceerd door 'The High Point Market Authority'. Dit rapport komt snel na de herfsteditie van 2020 afgelopen oktober. Het rapport telt 30 pagina’s en is opgesteld door maar liefst acht trendtrackers, die stuk voor stuk deel uitmaken van het HPMA’s 2020 Style Spotters-team.

De spotlight staat deze editie op natuurlijke elementen en de impact van het coronavirus op interieurontwerp. Het rapport overloopt ook 19 belangrijke trends voor de komende seizoenen. Van 'onverwachte texturen' tot 'moderne organische luxe' en 'natuurlijk territorium', dit verslag biedt 80 producten van 52 verschillende exposanten. Het volledige rapport kan worden geraadpleegd en gedownload via de High Point Market website.

Kenmerkende producten zijn terug te vinden op de Pinterest boards van High Point Market. Extra productselecties die door de Style Spotters zijn opgemerkt, kunnen ook worden teruggevonden op Pinterest via diezelfde link, waarbij elke Style Spotter zijn eigen inspiratiebord vult met enkele tientallen favorieten.

11 december 2020