U bent hier

Niche-vakbeurs voor delicatessen: Genussgipfel Keulen - 30-31 maart 2020

In Keulen vindt op 30 en 31 maart 2020 de Genussgipfel plaats. De 23e editie van deze kleinschalige niche-vakbeurs voor delicatessen wordt georganiseerd door de vereniging van delicatessenwinkels ‘Corpus Culinario’ en het EHI-Retail Institute. De focus ligt op kwalitatieve, ambachtelijke producten, vooral droogwaren, diepvriesproducten daarentegen komen niet in aanmerking. 

De voorbije edities stonden er een honderdtal exposanten op de beurs en waren er ongeveer 300 vakbezoekers. Dit jaar streeft het EHI ernaar om naast vakbezoekers van delicatessenwinkels ook vakbezoekers uit de gastronomie/horecabranche aan te trekken, alsook premium zelfstandige supermarktuitbaters. De beurs is mogelijk een goede opportuniteit om uw producten te laten proeven en feedback te ontvangen van het Duitse vakpubliek. 

U bent producent van ambachtelijke delicatessen en u wilt uw producten voorstellen aan het vakpubliek van Genussgipfel? 

Aanmelden als exposant kan rechtstreeks bij de organisatoren tot 31 januari 2020.
Voor meer informatie over de vakbeurs, alsook over het aanmeldingsproces en de condities zie bijlage.
Gelieve bij aanmelding ook FIT Keulen op de hoogte te brengen via cologne@fitagency.com

Indien verschillend Vlaamse  bedrijven zich bij de organisatoren aanmelden, dan zal men de Vlaamse exposanten bij elkaar plaatsen, om extra zichtbaarheid te creëren.
Dit willen wij vanuit FIT-Keulen dan ook graag ondersteunen, zo helpen wij u ook graag tijdens de beurs bij eventuele vertalingen naar het Duits.

15 januari 2020

Bijkomende informatie