U bent hier

New Food Forum plantaardige producten - Praag, 26 april 2023

ProVeg Tsjechië nodigt producenten van plantaardige voedingswaren uit voor New Food Forum dat op 26 april 2023 in Praag plaatsvindt. Voor bedrijven is dit een uitgelezen kans om toegang te krijgen tot de Tsjechische markt.

Het doel van de conferentie is om voedselproducerende bedrijven en detailhandelaren in Tsjechië samen te brengen met als doel de verscheidenheid aan plantaardige producten op de Tsjechische markt uit te breiden.

Op het New Food Forum zullen vertegenwoordigers van de belangrijkste spelers op het gebied van de Tsjechische voedingsretailindustrie zoals Tesco, Albert (Ahold), Lidl, Kaufland, etc. aanwezig zijn.

Last but not least worden tijdens het event in verschillende categorieën awards uitgereikt voor de plantaardige alternatieven van het jaar.

ProVeg dekt bovendien de deelnamekosten voor veganistische start-ups (start-up pitches, paneldiscussies en deelname aan de tasting). Voor andere bedrijven zijn er verschillende types partnerschap mogelijk (zie link in de bijlage).

Meer informatie is te vinden op de website https://proveg.com/cz/new-food-forum-en/

Klik op de volgende link voor een korte video van de conferentie van vorig jaar: https://youtu.be/YIQhpwvdPnU

Voor alle details i.v.m. registratie aan deze b2b-conferentie kan u contact nemen met:

Julie Karabinová

T: +420723117336

E: julie.karabinova@proveg.com

10 maart 2023