U bent hier

Museums + Heritage Show in Londen

De 27ste editie van deze toonaangevende beurs werd van 15 tot 16 mei georganiseerd in de Olympia in Londen. Tijdens deze twee dagen bood deze drukbezochte beurs onderdak aan 50 "expert talks" en 150 exposanten. Het is het ideale forum voor mensen actief in alle boeiende facetten van de museumwereld om de laatste technologieën te ontdekken, te netwerken en (nieuwe) leveranciers of klanten te ontmoeten.

Naast deelname aan de beurs met een stand is een bezoek ook zeker aangewezen, onder meer omwille van de hoogstaande kwaliteit van de keynote talks, panelgesprekken en georganiseerde workshops. Er is bovendien een ‘Retail zone’ en men kan aan experten one-to-one advies vragen. Ook zijn er vertegenwoordigers van de Arts Council England aanwezig.

Elk jaar worden er ‘Awards’ uitgereikt voor ‘Permanent Exhibition of the Year’, ‘Shop of the Year’, ‘Restoration or Conservation Project of the Year’, ‘Marketing Campaign of the Year’, ‘Partnership of the Year’, enz. De ‘Special Recognition Award’ ging in 2019 naar ‘Britain’s national treasure’, Sir David Attenborough. Meer info en de resultaten vindt u via https://awards.museumsandheritage.com.

Andere nuttige vakbeurzen om museumshops te ontmoeten: 

7 augustus 2019