U bent hier

MSV: dé toonaangevende industriële beurs in Brno

Jaarlijks trekt MSV meer dan 1.500 exposanten en 75.000 bezoekers aan van over de hele wereld. Meer dan een derde van de exposanten komt uit het buitenland. Alle belangrijke gespecialiseerde sectoren van de technische industrie zijn zeer goed vertegenwoordigd. Het bezoekersprofiel is erg sterk, geheel in lijn met het belang van de beurs. MSV heeft van oudsher genoten van grote media-aandacht, meer dan vierhonderd journalisten waren aanwezig. De beurs omvat een geavanceerd ondersteunend programma van conferenties, seminaries en workshops over actuele technische, zakelijke en economische onderwerpen. Daarboven organiseert het plaatselijke Enterprise Europe Network een B2B matchmaking event. Het is een unieke kans om het concurrentievermogen te vergroten en nieuwe markten en zakelijke partners te identificeren.

De internationale machinebeurs MSV van dit jaar was symbolisch in partnerschap met Slovakije, dit ter gelegenheid van de honderdjarige herdenking van Tsjechoslovakije en ook 100 jaar Tsjechoslovaakse industrie, traditie en toekomst.

Hoofdthema's van MSV waren industriële automatisering, presentatie van meet-, regel-, automatisering- en besturingstechnologie die alle vakgebieden van de beurs beslaat. Elektronica, automatisering en meettechniek zijn de op twee na grootste gespecialiseerde sectoren van MSV, na bewerkingstechnologie en materialen en componenten voor werktuigbouw.

De 61ste MSV-editie zal worden gehouden op 7-11 oktober 2019, samen met de Transport en Logistiek en ENVITECH-beurzen.

Link op de beurs: https://www.bvv.cz/en/msv/msv-2019/

3 december 2018