U bent hier

Missie van de Europese Unie naar Singapore en Vietnam voor de agrovoedingssector

Inschrijvingen zijn geopend voor de missie op hoog niveau van de Europese Unie voor de agrovoedingssector naar Singapore en Vietnam.

Onder leiding van Commissaris voor Landbouw, Janusz Wojciechowski, zal een handelsdelegatie van hooggeplaatste vertegenwoordigers uit de EU-agrovoedingssector van 27 maart tot en met 2 april 2022 een bezoek brengen aan Singapore en Vietnam, mits de sanitaire situatie dit toelaat.

De missie is bedoeld om vertegenwoordigers van de Europese agrovoedingssector de kans te geven niet alleen potentiële partners van lokale markten te ontmoeten, maar mogelijk ook vertegenwoordigers van de sector uit de hele regio. Op het programma van de missie staan informatieve seminars over de kenmerken van de lokale markten en consumententrends,  bezoeken aan winkels en bedrijven, netwerkmogelijkheden en een bezoek aan de FHA-beurs.

Het bezoek zal plaatsvinden in Singapore van 27 tot 29 maart 2022, in Hanoi van 29 tot 31 maart en in Ho Chi Minh City van 31 maart tot 2 april. De kosten van vluchten en hotels moeten door de deelnemers worden gedragen, maar alle zakelijke evenementen uit het officiële programma worden gratis aangeboden. 

Belanghebbende kandidaten kunnen zich vanaf nu tot en met 30 november 2021 inschrijven.

Voor meer informatie: Registrations open to participate in agri-food high-level mission to Singapore and Vietnam | European Commission (europa.eu)

Opmerking: Deze missie is gekoppeld aan de beurs FHA in Singapore. Recent werd echter bekend gemaakt dat FHA wordt uitgesteld van maart naar september 2022. Mogelijk wordt deze missie dus eveneens uitgesteld. De deadline blijft (voorlopig) evenwel 30 november. Bedrijven met interesse om aan deze zending te deel te nemen, kunnen dus best hun aanvraag indienen.

19 november 2021