U bent hier

MEBLE POLSKA 2019 - Poznan

Meubelverkopers uit ongeveer 60 landen zakten van 12 tot 15 maart af naar Poznań om deel te nemen aan de MEBLE POLSKA 2019 beurs. Het is de grootste meubelbeurs van Midden- en Oost-Europa en trekt massa's handelaren van over de hele wereld aan. De beurs biedt een gigantisch aanbod aan meubels van Poolse makelij. Het land is niet voor niets de vierde grootste meubelfabrikant in Europa.

Onder de exposanten bevinden zich de belangrijkste Poolse fabrikanten van gestoffeerde meubelen die geïnteresseerd zijn in het exporteren van hun producten. Naast betaalbaar meubilair, kunt u ook massief houten meubels en ander meubilair van topklasse zien. Elk jaar is er tevens een uitgebreid scala aan matrassen, een sector waarin Polen een wereldleider is.

"We zijn vooral positief verrast met het aantal buitenlandse handelaren dat dit jaar naar Poznan is afgezakt. Hierdoor ontdekten we nieuwe potentiële markten zoals de Verenigde Staten, Verenigde Arabische Emiraten, India of China," zegt de directeur van de beurs Józef Szyszka. Uit voorlopige gegevens blijkt dat vertegenwoordigers van alle grote aankopen uit andere continenten kwamen.

Een extra attractie is de beurs HOME DECOR, die gelijktijdig wordt georganiseerd, en bezoekers de mogelijkheid geeft om de nieuwste trends in interieurdecoratie te ontdekken. Daar vond dit jaar het Arena DESIGN-evenement plaats, waar ontwerpers van over de hele wereld streden voor de prijs van het beste design.

De beurs is voor vele Poolse meubelfabrikanten een van de meest effectieve tools om promotie te maken voor de Poolse meubelexport. Elke derde bezoeker komt uit het buitenland. Voor kopers, interieurarchitecten, ontwerpers, evenals voor andere professionals uit de meubel- en decoratieve industrie, is de toegang tot de beurs gratis. Elk jaar groeit het aantal bezoekers, voornamelijk professionelen, als resultaat van wijzigingen die sinds 2010 zijn geïntroduceerd. Van een open evenement, zowel voor professionelen als voor klanten, is de beurs veranderd in een strikt zakelijk evenement. Sinds 2010 zijn de organisatoren van de beurs actief bezig met het verwerven van meer en meer handelaren, met speciale aandacht voor vertegenwoordigers van buitenlandse meubelfabrikanten en -ketens.

De data voor de editie van volgend jaar staan nog niet vast. Hou zeker de website van de beurs in de gaten!

21 maart 2019