U bent hier

Marokko lanceert zijn "Nationaal portaal ter ondersteuning van ondernemerschap"

Het ministerie van Economie, FinanciĆ«n en Administratieve HervormingĀ heeft op 17/12/2020 in Rabat het "National Entrepreneurship Support Portal" gelanceerd. Het portaal brengt alle ondersteuningsaanbiedingen voor ondernemers samen.

Het belangrijkste doel van dit portaal, dat bedoeld is om te dienen als een "one-stop-shop" voor hulpmiddelen voor openbare bedrijfsondersteuning, is het vergroten van de zichtbaarheid en communicatie in de verschillende regio's van het Koninkrijk met betrekking tot de hulpmiddelen voor bedrijfsondersteuning.

Het portaal dat de elektronische links van de verschillende instellingen en platformen gewijd aan het ondernemende ecosysteem samenbrengt en consolideert, biedt ook een veelheid aan informatie en functies die speciaal voor de ondernemer zijn ontworpen zoals de kalender van grote evenementen met betrekking tot ondernemerschap, economisch nieuws, veelgestelde vragen en de woordenlijst voor ondernemerschap.

Dit nieuwe apparaat geeft gebruikers toegang tot relevante informatie door middel van een reeks vragen in overeenstemming met de specifieke behoeften en profielen van elke projectleider.

Meer info: klik hier

18 december 2020