U bent hier

Maak uw exportambities waar: ontdek het actieprogramma 2023

Internationaal zakendoen vraagt onder meer durf, een sterk netwerk, diepe marktkennis en een slimme aanpak per markt die u wil veroveren met uw product of dienst. De durf, die legt u zelf aan de dag — al helpt ons uitgebreide Actieprogramma 2023 u alvast een flinke dosis zelfvertrouwen en kennis van zaken te sprokkelen. Begin maar al te plannen!
 

Wat zet FIT op de agenda in 2023?

Het hele jaar door kan u met al uw exportvragen terecht bij Flanders Investment & Trade. Uw internationale ambities helpen waar te maken, dat is immers onze ambitie. Om ook in 2023 uw exportplannen kracht bij te zetten, stelden we weer een gevarieerd actieprogramma samen.

Neem deel aan een interessante mix van events: van zakenreizen, beursdeelnames, seminaries en workshops tot economische missies en gepersonaliseerde begeleidingstrajecten. Zo bieden we u de unieke kans om:

  • potentiële klanten te ontmoeten,
  • naamsbekendheid te verwerven,
  • buitenlandse inkopers te strikken,
  • te sparren met collega-ondernemers,
  • uw exportmarkten te doorgronden,
  • financieringsopties te verkennen,
  • en zo veel meer.

Kortom, voor iedere ambitieuze ondernemer wat wils in ons Actieprogramma 2023.

Waar vindt u alle acties?

In een handomdraai uw jaarplanning opstellen? Surf naar 'Acties en events' op onze website voor de volledige kalender met alle up-to-date info — en schrijf u meteen in voor de actie(s) van uw keuze. Het Actieprogramma 2023 downloaden? Doe gerust! Abonnees van Wereldwijs krijgen alle events ook gebundeld in een handig boekje bij de novembereditie.

Wil u eerst meer informatie over een bepaald event? Neem dan gerust contact op met de betrokken contactpersonen. We helpen u graag verder.

> Download Actieprogramma 2023

7 november 2022