U bent hier

Logistics & Supply Chain 2019 - Athene

Met de 7de editie van 'Logistics & Supply Chain Expo' is de beurs uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats voor alle professionals die betrokken zijn bij de internationale handel, het supply chain-management en aanverwante sectoren.

o.mind Creatives, dat een nieuwe filosofie in de beursbeleving heeft geïnitieerd, blijft aan de exposanten netwerkdiensten aanbieden, waardoor het B2B-ontmoetingsplatform niet alleen voor exposanten, maar ook voor geïnteresseerde partijen uit de Griekse en de hele internationale markt een belangrijke rol kan spelen.

Tegelijkertijd, met bijzondere aandacht voor het vergroten van de internationale profilering van de beurs, zetten de organisatoren de samenwerking met bilaterale Kamers van Koophandel, ambassades en buitenlandse instanties voort, vooruitlopend op de deelname van buitenlandse bedrijven, hetzij individueel, hetzij eventueel via nationale paviljoenen. Het doel is het versterken van de samenwerking tussen Griekse en internationale bedrijven, het sluiten van overeenkomsten en het stimuleren van de handel en supply chain-diensten.

Met de geleidelijke verovering van de plaats die de Griekse logistiek verdient in het bredere ondernemersgebied en het Nationaal Plan voor de transformatie van het land tot een vitaal logistiek knooppunt voor Zuidoost-Europa, is de organisatie van 'Logistics & Supply Chain' belangrijker dan ooit.

De verbeterde vervoersinfrastructuur, de transnationale samenwerkingsovereenkomsten op het niveau van het gecombineerd vervoer, de ontwikkelingen in de twee grootste havens van het land, die van Piraeus en die van Thessaloniki (de haven van Piraeus heeft zich ontwikkeld tot de op twee na belangrijkste haven van Europa) en een aantal investeringen die nog worden verwacht, creëren een omgeving van 'erkenning' van het terrein van de toeleveringsketen die door de nieuwe technologie en de 'instrumenten' van de industrie 4.0 nu een waardeketen wordt, waardoor internationale samenwerkingsnetwerken ontstaan.

Bezoekers zijn zakenmensen en managers uit alle sectoren van de industrie, het ambachtswezen en de handel, maar ook uit de sector van het vrachtvervoer uit Griekenland en het buitenland.

Meer informatie vindt u hier.

12 november 2019