U bent hier

Logistics & Distribution - Madrid

Het Belgische bedrijf EasyFairs organiseerde dit jaar de 11e editie van de beurs 'Logistics & Distribution' in Madrid (12-13 november). De beurs vond plaats in 2 paviljoenen van het expositiecentrum IFEMA. De aanwezige bedrijven maakten elk deel uit van 1 van de volgende categorieën: Advanced Logistics, Federations & Media, IT / E-Logistics / Communication, Logistic Services & Operators, Logistics Platforms, Logistics Security, Material Handling & Transport Systems, Storage Equipment & Furniture, Training & Recruitment en Transport & Distribution Services.

Interessant was ook het aantal gastsprekers op de beurs. Meer dan 100 professionelen deelden hun ideeën in één van de daarvoor ingerichte booths.

Tijdens deze editie werd de impact van robots en 3D-printing in de toekomst ten gronde besproken. Ook zal logistiek en distributie nog belangrijker worden dan nu. Door een snel evoluerend landschap is er nood aan vernieuwing en investering. 'Logistics & Distribution' is de beurs waar deze nodige innovatie wordt getoond aan de hand van de verschillende interactieve presentaties.

Dit jaar verwelkomde deze beurs meer dan 10.000 bezoekers en over de 400 exposanten. De Belgische delegatie was klein. Slechts 2 Vlaamse bedrijven waren aanwezig.

'Distribution & Logistics' is een internationale beurs. Zo organiseerde EasyFairs op 3 en 4 oktober 2018 een editie in de expohal van Brussel. In 2019 zal deze plaats vinden in Antwerpen.

29 november 2018