U bent hier

Landscape Show, een interessante beurs voor tuin- en landschapsproducten in Londen

Landscape Show vond van 22 t.e.m. 23 september voor de vijfde maal plaats in Battersea Park in Londen. Voor de gelegenheid werd er een tijdelijke verzorgde constructie gebouwd en was er voldoende buitenruimte voor outdoor standhouders.

Er namen dit jaar meer dan 200 exposanten deel, hoofdzakelijk ontwerpers en fabrikanten en verdelers van tuinmeubilair, tuinaccessoires, planten, irrigatiesystemen, tuinverlichting, straatmeubilair,... De beurs kent jaarlijks een toename in omvang (in 2013 waren er nog maar 130 standhouders).

Onder de bezoekers bevinden zich voornamelijk landschapsarchitecten, tuinaannemers, interieurdesigners, lokale overheden, retailers,... Bovendien kunnen bezoekers en standhouders interessante seminaries volgen met toonaangevende sprekers en netwerkopportuniteiten.

In de markt van Britse (vaak kleine) tuin- en tuinarchitectuurbeurzen onderscheidt Landscape Show zich door haar open en internationaal karakter. Voor Vlaamse bedrijven actief in deze sector en die interesse hebben in de Britse markt is een deelname of een bezoek aan de Landscape Show zeker aan te raden.  

7 oktober 2015