U bent hier

Kom naar de hoogmis voor internationaal ondernemen vanuit Vlaanderen!

Wil u graag sparren met een expert over uw internationaliseringsplannen? Markeer dan de Flanders International Business Weeks met stip! In de werkweken van 11 en 25 september kan u met ons globale netwerk spreken. De landenexperten en technologieattachés uit onze buitenlandse posten en onze adviseurs en subsidiekenners zakken dan af naar alle Vlaamse provincies.

Overweegt u om te exporteren naar China, Italië, Zuid-Afrika of …? Vul zelf gerust aan, over zowat elke economisch kansrijke bestemming ter wereld heeft FIT expertise in huis. En daarmee bedoelen we niet alleen theoretische kennis, maar ook – en vooral – ervaring uit de praktijk. Dankzij ons brede internationale netwerk kennen we als geen ander de situatie, opportuniteiten, obstakels en economische hoofdrolspelers ter plaatse. 

En daar kan u uiteraard de vruchten van plukken. Daarom tekenen zowel onze provinciale vertegenwoordigers als de FIT-experts uit onze buitenlandse posten present op de Flanders International Business Weeks.
 

3 topredenen om in te schrijven

 • Een-op-eengesprekken met specialisten uit ons globale netwerk
  Onze experten geven u een relevante inkijk in de doelmarkt waar ze wonen en werken. Dat maakt hen ideaal geplaatst om u advies op maat te geven. Wie verschillende exportbestemmingen wil verkennen, boekt verschillende afspraken – snel en efficiënt! Was u eigenlijk op zoek naar nuttige tips rond de Vlaamse ecosystemen? Onze adviseurs staan paraat.
   
 • Boeiende seminaries over specifieke markten en actuele topics rond internationaal ondernemen
  Elke dag kan u twee seminaries bijwonen over een land of regio onder leiding van de betrokken landenexpert(en). Dankzij de interactie met de sprekers en andere deelnemers, verzamelt u een schat aan bruikbare info om met kennis van zaken uw ambities waar te maken.
   
 • Netwerken in de hoogste versnelling
  Zonder sterk netwerk zijn uw ambities om internationaal te ondernemen al bij voorbaat gedoemd om te mislukken. Grijp daarom deze kans om uitgebreid te netwerken en uw ideeën af te toetsen met landenexperten, adviseurs Internationaal Ondernemen, areamanagers, accountmanagers Invest en collega-exporteurs.

Praktische info

De landenexperten en technologieattachés komen gegroepeerd volgens regio naar de provinciehoofdsteden, telkens op een centraal gelegen locatie, die vlot bereikbaar is met het openbaar vervoer.

Deelnemen is gratis, maar inschrijven is verplicht. Surf dus als de bliksem naar www.flandersinternationalbusinessweeks.be voor meer info en voor uw inschrijving!

1 juni 2023