U bent hier

Investeringsgids Slovakije

Slovakije is als investeringslocatie vooral gekend in de automotivesector. Verschillende internationale bedrijven hebben er immers productiefaciliteiten en in verhouding tot het inwonersaantal rollen nergens ter wereld meer auto's van de band. Het belang van e-mobiliteit zal de komende jaren enkel toenemen en Slovakije staat klaar om een vooraanstaande rol te spelen in smart mobility. De gids belicht ook andere sectoren waarin onderzoek en innovatie van cruciaal belang zijn zoals ruimtevaart, cleantech en smart manufacturing.

De gids bevat een schat aan statistische gegevens, zoals een regionale vergelijking van lonen, werkloosheidscijfers, de structuur van de industrie, prijzen van onroerend goed en een overzicht van de grootste bedrijven in de verschillende regio's van het land.

De lezer krijgt actuele contactinformatie over adviesbureaus, projectontwikkelaars, makelaars in onroerend goed en bouwondernemingen, alsmede een speciale tabel met een beschrijving van advocatenkantoren in het land en de belangrijkste zaken die zij hebben behandeld. 

U kan de gids downloaden op https://u.smedata.sk/artemis/files/5/72/7205/investment-advisory-guide-2020_2021_complete.pdf?r=03g 

18 februari 2021