U bent hier

Investerings-top en -gids voor de VS

Maakt uw bedrijf plannen om de Atlantische plas over te steken en een vestiging op te starten in de VS? Of bent u er al aanwezig en denkt u na over expansie? In beide gevallen kan de 'SelectUSA Summit', die u online kan volgen van 7 tot 11 juni, wellicht nuttig zijn. In vele tientallen sessies zullen experts het hebben over vennootschapsvormen, belastingen, vergunningen, visa, steunmaatregelen, incentives, intellectuele eigendom, et cetera. Tegelijk worden diverse sectoren onder de loep genomen, en zullen verschillende staten en regio’s komen vertellen waarom zij een goede stek zijn voor bedrijven.

Meer informatie vindt u op de website van de Summit, via de link hieronder. Om deel te nemen moet u zich wel op voorhand registreren. Denk eraan dat 7 juni snel dichterbij komt. Wie deelneemt aan de Belgische Economische Missie naar de VS dit najaar, kan bovendien aan een interessant tarief deelnemen. Neem hiervoor contact op met Karel Vantomme van de U.S. Foreign Commercial Service (karel.vantomme@trade.gov).

Ook nuttig is de nieuwe gids die SelectUSA heeft gepubliceerd voor potentiële investeerders. Die kan u nu al lezen en downloaden via de tweede link hierbij.

28 mei 2021