U bent hier

Invest Ethiopia Summit 2023

Van 26 tot en met 28 april 2023 organiseert de Ethiopian Investment Commission (EIC) voor de tweede maal de Invest Ethiopia Summit. Deze vindt plaats in het Skylight Hotel te Addis Ababa, Ethiopië.  Het thema van deze driedaagse is "Investeren en groeien in Ethiopië: het land van aantrekkelijke investeringsmogelijkheden". 

Het forum brengt overheidsfunctionarissen, beleidsmakers en nieuwe en bestaande investeerders bijeen om de aantrekkelijke investeringsmogelijkheden in Ethiopië en de agenda's voor beleidshervormingen te bespreken en samenwerkingsmogelijkheden te verkennen. De focus van deze summit richt zich naar volgende sectoren: agricultuur, productie, ICT, mijnbouw en toerisme.  

Het forum wordt geopend door H.E. Dr. Abiy Ahmed, Eerste Minister van Ethiopië. Er worden sprekers verwacht van internationale bureaus voor investeringsbevordering en multinationale ondernemingen. Meer dan 600 bedrijven zullen deelnemen wat een breed scala aan mogelijkheden voor B2B- en B2G-partnerschappen met zich meebrengt.

Meer informatie is terug te vinden op de website

De PDF van het voorlopige programma is hieronder terug te vinden. Het definitieve programma zal terug te vinden zijn op de website.

Inschrijven voor deelname kan via deze link

30 maart 2023

Bijkomende informatie