U bent hier

Intersicop 2019 – Madrid

Spanje is een land dat veel mogelijkheden biedt op vlak van kwalitatieve voedingsproducten. Intersicop is een interessante beurs die machines, verpakkingen en zelfs bakgerei aanreikt. Deze beurs is de grootste showcase van bakkerij, snoepgoed, ijs en koffie. Het is dé plek om nieuwe internationale contacten te leggen en uw producten kenbaar te maken aan de Spaanse consumenten.

Dit jaar stonden automatisering en internationalisering in de kijker. De innovaties leiden tot optimalisatie van het productieproces zoals versnelde ovens die knapperige snacks bakken in seconden, vlotte industriële reinigingsmachines, enz. Er werd ook heel wat aandacht besteed aan trends over gezond eten en 'free from'-producten zoals glutenvrij brood en lactosevrij ijs. Ook werden er interactieve kooklessen gegeven en presentaties die meer uitleg bieden over de machines die er tentoongesteld werden.

Intersicop is een sterk groeiende beurs, er was o.m. een stijging van 30% in het internationale aanbod van bedrijven vanuit Duitsland, België, Italië, Marokko, Portugal, China en Turkije. Maar liefst 212 bedrijven exposeerden hun nieuwste producten wat leidde tot heel wat bezoekers in 2019.

19 maart 2019