U bent hier

International Engineering Fair MSV 2021 - Brno

De 62ste editie van MSV ging door van 8 tot 12 november in Tsjechië's tweede grootste stad Brno. De beurs kan traditioneel rekenen op de belangstelling van mede-beslissingnemers in investeringsdossiers en topmanagers (goed voor +/- 70% van de bezoekersaantallen).

De beurs brengt alle belangrijke gebieden binnen de technische en elektrotechnische industrie samen. Hoofdthema dit jaar was industriële automatisering.

De drie drukst bezochte onderdelen van de beurs waren deze keer: bewerkingstechnologie en materialen, componenten voor machinebouw en elektronica, automatisering en meettechnologie. 

Terzelfder tijd met de beurs vonden ook de vakbeurzen Transport & Logistics en Envitech plaats. Die laatste focust op technologie voor de milieusector.

De beurs kan warm aanbevolen worden aan elk bedrijf uit de sector dat de Tsjechische markt (en bij uitbreiding deze van de buurlanden) wil ontdekken of bewerken. De volgende editie vindt plaats van 3 t/m 7 oktober 2022. Op hetzelfde ogenblik zullen ook IMT, Plastex, Fond-Ex, Welding en Profintech plaatsvinden.

30 november 2021