U bent hier

HORECA 2019 - Athene

De organisatoren van HORECA blikten met trots terug op de beurs en konden vaststellen dat de verwachtingen van zowel de 550 exposanten als die van de 125.000 bezoekers ingelost werden.

De beurs vond dit jaar plaats van 8 tot 11 februari in de Metropolitan Expo, dichtbij de luchthaven zodat ze ook gemakkelijk bereikbaar was voor de internationale bezoekers. HORECA heeft dit jaar zelfs records gebroken door het grote aantal bezoekers en de vele businessdeals die er gesloten zijn.

De events die er werden georganiseerd zorgden voor een gezellige sfeer naast het businessgebeuren. Zo werden er onder andere een 'beer and spirits show' en 'coffee events' voorzien, geïnteresseerden konden ook deelnemen aan het gastronomieforum of de jaarlijkse meeting van Griekse hoteliers.

De vier expositiehallen werden zodanig ingedeeld dat er een duidelijke structuur voorhanden was. De bezoekers die interesse hadden in (apparatuur voor) voeding, drank of hotelinfrastructuur konden op die manier snel vinden waarvoor zij gekomen waren.

Er is nog geen datum bekend gemaakt voor de volgende editie van HORECA.

9 maart 2019