U bent hier

Hongkong - Enquête ondernemersvertrouwen

Flanders Investment & Trade heeft als taak Vlaamse bedrijven te helpen bij hun exportplannen. We doen dit op allerlei manieren, zoals het organiseren van beursdeelnames, seminaries en zakenreizen, alsook het beantwoorden van vragen en het verlenen van subsidies.

Verder trachten we informatie in te winnen van onze Vlaamse bedrijven over hun noden en wensen voor de buitenlandse markten. Dit stelt in ons in staat om een nog betere dienstverlening op maat te kunnen aanbieden.

We willen u hierbij dan ook van harte uitnodigen om deel te nemen aan een enquête over uw vertrouwen als ondernemer in de Hongkong markt.

In deze vragenlijst peilen we o.a. naar uw interesse in het zakendoen met Hongkong, uw perceptie over Hongkong en hoe FIT-Hongkong u kan helpen om de markt in Hongkong te betreden of uit te breiden. Het beantwoorden van de vragen zal minder dan 10 minuten van uw tijd in beslag nemen.

Dit onderzoek verloopt volledig anoniem en de gegeven antwoorden worden enkel gebruikt om een globaal beeld te schetsen.

Gelieve op deze link te klikken om deel te nemen aan de enquête: https://forms.office.com/r/AGXNVdFT7z.

Indien u nog vragen of opmerkingen heeft kan u steeds contact opnemen met ons via guus.maebe@fitagency.com.

Alvast bedankt voor uw medewerking!
Flanders Investment & Trade Hongkong

25 april 2022