U bent hier

Greenpower, Expopower, Securex, SAWO & Installations 2022 - Poznan

Expopower is een tweejaarlijkse beurs rondom de elektriciteitssector. Producenten en toeleveranciers van uitrustingen en systemen als ook aanbieders van kant-en-klare oplossingen voor de elektriciteitsindustrie stellen er tentoon en de beurs wordt druk bezocht door professionals uit de sector zoals vertegenwoordigers van elektriciteitscentrales, installatiebedrijven actief in de bouw, herstellings- en dienstenbedrijven, elektriciteitsdistributeurs en groothandelaars van elektrotechnische en elektrische producten inclusief verlichtingssystemen. 

Greenpower is een internationale beurs die jaarlijks scherpstelt op de nieuwste ontwikkelingen inzake hernieuwbare energie: zonne-energie, energieopslag, windenergie, isolatie en elektriciteitsmanagement. Bovenop de beurs worden er ook tal van workshops, debatten en opleidingssessies georganiseerd. Indien u actief bent in hernieuwbare energie en interesse heeft voor de Poolse markt is de beurs een afspraak die u niet mag missen.  

SAWO is een tweejaarlijks event voor de sector van veiligheid op de werkvloer, brandbestrijding en reddingsmaterialen. Het is in dit segment de belangrijkste beurs in heel Centraal- en Oost-Europa en heeft zodoende ook tal van buitenlandse deelnemers. 

Securex richt zich op de veiligheidssector. Producten die er aan bod komen zijn o.m. oplossingen voor de beveiliging van gebouwen en productiefaciliteiten, software en systemen voor beveiliging, camera's en alarmsystemen, biometrische terminals, identificatiesystemen en mobiele wegversperringen. De beurs wordt zowel bezocht door professionals op zoek naar accurate beveiligingssystemen voor de industrie als door particulieren die hun huisomgeving (beter) willen beschermen. 

Installation is het treffen voor professionals uit de installatiesector op zoek naar uitrusting, technologie en diensten op het gebied van isolatie en HVAC. De beurs bood verschillende raakvlakken met Greenpower want vele producten kunnen (ook) ingezet worden in de context van hernieuwbare energieprojecten. Deelname kan interessant zijn voor bedrijven die toepassingen ontwikkelen voor intelligente gebouwen.

27 april 2022