U bent hier

GARDENIA 2019 - Poznan

Een nieuwe week hier in Poznan en alweer een toffe beurs om te bezoeken! De 'International Garden and Landscape Architecture Fair​', bijgenaamd GARDENIA, is de tuinbeurs bij uitstek met jaarlijks bijna 600 exposanten op een oppervlakte van 39.000 m², honderden nieuwe producten, de uitreiking van gouden medailles in de GRAND PRIX GARDENIA-competitie en bijna 25.000 bezoekers. Elk jaar introduceren marktleiders en bedrijven hun producten op de Poolse markt via deze expo.

Tevens zijn er andere afdelingen aanwezig zoals de 'Special Days Fair', waar u kerst- en andere decoraties kunt vinden, en de 'Sport Invest Fair', een vakbeurs voor sport en recreatie.

Tijdens ons bezoek dit jaar, zagen we opnieuw een mooie opkomst van Vlaamse tuinhandelaars.

Waarom zou u naar GARDENIA komen? Iedereen die geïnteresseerd is in het ruime aanbod van groothandels, tuincentra, landschapsarchitecten, vertegenwoordigers van tuinbedrijven, eigenaren van tuinbouw- en kwekerijbedrijven of die een tuinliefhebber is, mag GARDENIA niet missen. Wilt u zaken doen of exporteren naar potentiële nieuwe klanten die aanwezig zijn op de beurs? Wilt u eens rondneuzen? Hebt u groene vingers? Kom dan zeker eens een kijkje nemen.

Wat kan u doen tijdens GARDENIA, in een notendop:

  • nieuwe producten promoten
  • nieuwe zakelijke contacten zoeken door deel te nemen aan vergaderingen met georganiseerde bezoekersgroepen (matchmaking)
  • profiteren van extra promotievormen, enkel beschikbaar voor exposanten van GARDENIA (bijv. reclame in het tijdschrift 'Gardenia News' en op het beursterrein)
  • spreken met vertegenwoordigers van de gespecialiseerde pers die zich vooral focussen op de tuinbouw
  • dankzij het HOSTED BUYERS-programma zijn er veel buitenlandse bezoekers, waaronder hogere besluitvormers die klaar staan ​​om zakelijke contacten te leggen.

GARDENIA 2020 zal waarschijnlijk plaatsvinden tijdens de maand februari, maar dit staat nog niet vast. Hou zeker de website van de beurs in de gaten!

22 februari 2019