U bent hier

Fruit Attraction Madrid 2015 - een verslag

De editie van Fruit Attraction Madrid 2015 was een enorm succes.

Het was op koppen lopen op deze 7de editie. In vergelijking met de vorige edities ziet men deze beurs alleen maar groeien. Er waren maar liefst 23% meer deelnemers dan vorig jaar met 1028 stands van 25 verschillende nationaliteiten. En het mooie is dat er nog zaken gedaan worden ook. Dit jaar bezette het event al 4 hallen van IFEMA, het moderne Madrileens beurscomplex.

Van alle stands zijn er 70% actief in productie, dertig procent in allerlei voorzieningen (verpakking, verwerking, enz.)

Naast stands zijn er uiteraard, zoals op de meeste vakbeurzen, presentaties vanwege bedrijven en organisaties en zelfs een B2B.

Vlaanderen was goed vertegenwoordigd met een groepsstand van VLAM waar een tiental bedrijven de dienst uitmaken, BVF (Sint-Truiden) en Veiling Hoogstraten met een kleurrijke stand.

Deze beurs wordt ook steeds internationaler, zowel qua exposanten als qua bezoekers. Groepspaviljoenen van alle bekende fruittelende landen, maar ook minder voor de hand liggende landen zijn hier vertegenwoordigd. Polen is daar een voorbeeld van. Wat te zeggen van Iers fruit? Uiteraard zijn alle belangrijke regio's van Spanje op het vlak van fruit en groenten rijkelijk vertegenwoordigd.

De sfeer zat er in. De deelnemende bedrijven klonken positief.

18 november 2015