U bent hier

Foodtech 2019 - Athene

Foodtech is een nieuwe beurs die zich richt op productie, verwerking, verpakking en behandelingstechnologieën van deze sector en vond voor de eerste keer plaats in Athene. De beurs richt zich tot leidinggevenden en eigenaars van zowel productie- als commerciële ondernemingen.

Meer dan 200 Griekse en internationale bedrijven (er waren 7 nationale paviljoenen) namen deel en 18.000 bezoekers zaken af naar de beursgebouwen. .

Beurscategorieën

Foodtech trekt toonaangevende fabrikanten, importeurs en leveranciers van technologie en diensten aan uit volgende gebieden: voedselverwerking, verpakking, automatisering & robotica, logistieke oplossingen, merkbeleid, consulting en ingrediënten.

Bezoekerscategorieën

De beurs mikte op  CEO’s, eigenaars, fabrieksmanagers, kwaliteitscontroleurs, R&D-managers, ingenieurs, logistieke managers, inkoopondersteuning en nog veel meer. Een paar voorbeelden zijn:

Innovatie

Foodtech organiseerde in samenwerking met een wetenschappelijk comité een reeks vernieuwende en geïntegreerde speciale evenementenover een breed scala aan thema's. De sprekers waren belangrijke persoonlijkheden uit de wetenschappelijke en academische sector, bedrijven uit de industrie en overheidsdeskundigen en ook belangrijke sprekers uit het buitenland werden uitgenodigd om de evenementen een multinationaal karakter te geven.

Foodtech kan interessant zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar innovatieve producten, diensten en praktische oplossingen om hun productielijn te verbeteren, ontwikkelen en automatiseren. Dit is de plaats om als bedrijf dat geïnteresseerd is om de Griekse markt te benaderen, een lokale partner te vinden in alle bovengenoemde categorieën.

Verwachtingen

Foodtech verwacht volgende edities toonaangevende leveranciers uit Griekenland en de wereld aan te trekken, die producten en diensten op het gebied van technologie en verwerking in verschillende sectoren van de voedingsmiddelen- en drankenindustrie produceren of importeren.

15 oktober 2019