U bent hier

Food Sec Summit Israël - 27 t/m 29 juni 2023

Van 27 t/m 29 juni 2023 wordt in Tel Aviv en Kiryat Shmoneh de Israel Food Sec Summit georganiseerd.

Israël heeft een zeer actieve AgriTech-sector en start-ups hebben een breed scala aan revolutionaire landbouw- en voedselveiligheidtechnologieën ontwikkeld op het gebied van duurzame landbouwpraktijken, waterbesparing en precisielandbouw, ook wel bekend als 'slimme landbouw'. Het evenement zal zich richten op vier hoofdthema's die met elkaar verbonden zijn: FoodTech, AgroTech, milieu en gezondheid, die allemaal gericht zijn op voedselveiligheid. Topinstituten op het gebied van voedselonderzoek en -innovatie zullen hun wetenschappelijke agenda en activiteiten over voedselveiligheidskwesties presenteren. Tijdens de Summit zal ook de officiële lancering van het Israel National Food Institute plaatsvinden.

Bekende spelers zoals Tel Hay, Migal, GrowingIL (onderdeel van het Israëlische Instituut voor Innovatie), The Manufacturers’ Association of Israel (MAI) en de Israëlische Innovation Authority zijn partners in het event, dat georganiseerd wordt door ISDEF. *

Het driedaagse evenement zal plaatsvinden in Tel Aviv en in het Tel Hay College bij Kiryat Shmoneh, en zal een combinatie zijn van een conferentie, workshops en beurs. De Food Sec Summit biedt Vlaamse bedrijven de kans om een glimp op te vangen van het Israëlische innovatie-ecosysteem, ontwikkelaars en ondernemers te ontmoeten, nieuwe technologieën te ontdekken, interactie te hebben met potentiële klanten, zaken te doen en professionele relaties op te bouwen.

Voor meer informatie over het programma, deelname of het verkrijgen van een stand op de beurs, kunt u de website raadplegen of contact opnemen met FIT Tel Aviv (telaviv@fitagency.com). 

*ISDEF organiseert jaarlijks Cybertech in Tel Aviv. Met partners als het Ministerie van Economie en Industrie, de Israëlische Kamer van Koophandel, Israel Advanced Technology Industries (IATI), de Avnon Academy en multinationale bedrijven, lanceert ISDEF dit jaar een tweede beurs rondom voedselveiligheid.

16 maart 2023