U bent hier

FIT geeft de aftrap voor de Flanders International Business Awards

Van 27 april tot 31 mei kan u zich als Vlaamse exporteur of startup kandidaat stellen voor de Flanders International Business Awards, een gloednieuwe wedstrijd van Flanders Investment & Trade (FIT). Meedingen naar de award voor ‘Exporter of the Year’, ‘Startup of the Year’ of ‘Investor of the Year’? Meld u aan op www.flandersinternationalbusinessawards.be

Waarom deze awardshow? 

Met de Flanders International Business Awards wil FIT Vlaamse exportbedrijven, start-ups en buitenlandse investeerders via één wedstrijd bekronen. Daarmee benadrukt FIT zijn verbindende rol in het economische ecosysteem van Vlaanderen. 
 

Met de Flanders International Business Awards toont FIT zijn verbindende kracht in een complexe en competitieve wereld. Eén awardshow, één podium, één moment: een logische stap voor FIT en een feest voor internationaal ondernemend Vlaanderen.” 

Joy Donné - CEO van FIT 


Hoe verloopt de wedstrijd? 

Bedrijven die willen meedingen naar de awards, kunnen zich via een online formulier nog tot 31 mei kandidaat stellen in een van de drie categorieën

  • Exporter of the Year; 
  • Startup of the Year; 
  • Foreign Investor of The Year.  

Na afsluiting van de inschrijvingen selecteert de vakjury per categorie drie genomineerden die internationaal stevig in hun schoenen staan. Concreet: ze leggen een robuuste strategie voor en werken samen over bedrijfsmuren en grenzen heen.  

Begin september verdedigen die negen genomineerden hun kandidatuur voor een eindjury met experten uit de economische wereld en bedrijfsleiders.  
 

Waar en wanneer vindt de prijsuitreiking plaats? 

Op woensdag 20 september maken Vlaams minister-president Jan Jambon en FIT-CEO Joy Donné de winnaars bekend in de iconische Skyhall van Brussels Airport.  

Deze prijsuitreiking valt centraal binnen de Flanders International Business Weeks. Inspirerende weken vol een-op-een-gesprekken, netwerkmomenten, seminaries en andere initiatieven rond internationalisering en innovatie.  
 

Stel u vandaag nog kandidaat! 

Misschien wordt uw bedrijf wel een van de winnaars op de allereerste editie van de Flanders International Business Awards. 

Wil u een podiumplaats veroveren? Het avontuur begint met een online wedstrijdformulier op www.flandersinternationalbusinessawards.be

26 april 2023