U bent hier

Exportplannen? Kom naar onze Exportbeurs 2022!

1.835 b2b-afspraken met landenexperten en exposanten, 6.000 chatberichten in het netwerkcafé én 100.000 paginabezoeken op het platform. Dat de virtuele Exportbeurs 2021 hoge toppen scheerde, hoeft weinig betoog. De vierde editie in 2022 vindt opnieuw live plaats. Zowel bedrijven die Vlaamse export ondersteunen als Vlaamse (aspirerende) exporteurs vinden er hun gading.

De driedaagse Exportbeurs 2022 – van 21 t.e.m. 23 juni – keert terug naar de vertrouwde stek in Brussels Expo. Het topevent heeft alles in huis om internationale exportplannen en ambities te concretiseren. Op basis van eerdere live-edities verwachten we zo’n 1.800 bezoekers van ongeveer 1.500 bedrijven.  
 

4 topredenen om present te tekenen

 1. b-2-b-afspraken met 90 FIT-landenexperten
  Tijdens een een-op-eengesprek krijgt u een relevante inkijk in uw doelmarkt en ontvangt u relevant advies op maat. U kan bij hen terecht met al uw prangende exportvragen.
   
 2. Meer dan 50 workshops en seminaries om bij te wonen
  Meer dan mogelijkheden genoeg om bij te leren over export en internationalisering. U vergaart er een schat aan interessante info door van gedachten te wisselen met de sprekers en andere deelnemers. Zo geeft u uw exportplannen een duw in de goede richting.  
   
 3. Tal van ondersteunende partijen voor uw export
  Exposanten zijn aanwezig om uw internationale ambities kracht bij te zetten. Ontdek hoe ze elk op hun manier hun steentje kunnen bijdragen: van juridische ondersteuning en financieel advies over internationale marketing tot vertaling van bedrijfscommunicatie …
   
 4. Netwerken naar hartenlust
  De Exportbeurs brengt alle relevante partijen bij elkaar rond internationaal ondernemen. Onder voorbehoud van de coronaregels kan u er persoonlijk netwerken met verschillende actoren binnen de Vlaamse export. Denk aan collega-ondernemers met exportplannen, exposanten die u kunnen ondersteunen en FIT-medewerkers.
   

Coronamaatregelen

De Exportbeurs 2022 gaat live door. FIT volgt alle coronamaatregelen op de voet op en treft gepaste maatregelen om het event voor iedereen veilig te laten verlopen.


 


SAVE THE DATE … VOOR EXPORTBEURS 2022

 • Wat? Dé vakbeurs voor exporterend Vlaanderen
 • Wanneer? 21, 22 en 23 juni 2022
 • Waar? Paleis 1 van Brussel Expo
 • Meer info: www.exportbeurs.be


Geef uw meerwaarde voor Vlaamse exporteurs een podium!

Ondersteunt uw bedrijf Vlaamse bedrijven die de wereld (willen) veroveren? Dan bent u de geknipte exposant op de Exportbeurs 2022. Kom op 21, 22 en 23 juni 2022 naar Brussels Expo en zet er uw aanbod op een unieke manier in de spotlights. Het is de uitgelezen plek, want daar ontmoet u het kruim van de Vlaamse export in een inspirerende setting met kwaliteitsvolle catering.
 

Boek een beursstand vóór 31 januari 2022 en geniet een voordelig tarief!

U kan zich inschrijven via www.exportbeurs.be.

Voor vragen of extra info: mail naar exportbeurs@fitagency.be.
 

6 december 2021