U bent hier

EUROTOOL: de machinebeurs in Krakau - 2016

Volgens de organisator waren er meer dan 450 exposanten, zowel uit Polen als uit het buitenland. Dit aantal lijkt overdreven: misschien werd een erg brede definitie van "exposant" gehanteerd om tot dit aantal te komen.

Uit gesprekken is gebleken dat deze manifestatie uitgegroeid is tot een toonaangevende beurs in haar sector in Zuid-Polen. Zowel het aantal exposanten als het aantal bezoekers groeide volgens de organisator aanzienlijk tussen 2010 en 2015. De bezoekers aan de beurs komen vooral uit de metaalverwerking, machinebouw en handel in machines, staalnijverheid, gieterij- en lasindustrie, ze waren hoofdzakelijk afkomstig uit Polen. In het algemeen waren de exposanten tevreden over deze beurs.

Voor wie interesse heeft voor contacten met spelers in de Poolse industrie (vooral Zuid-Polen) kan zowel een bezoek als een deelname als exposant zich lonen. Als eerste stap wordt echter best een verkenningsbezoek gebracht, om dan nadien te beslissen over een deelname als exposant het volgende jaar.

Volgende editie: oktober 2018.

20 oktober 2016