U bent hier

EU-Africa Business Forum 2022

Deze zevende editie wordt gehouden in het kader van de jaarlijkse Afrika-EU top op 17 en 18 februari. Vorig jaar waren voor EABF 2021 meer dan 3.000 deelnemers geregistreerd en hadden zo'n 200 organisaties en instellingen een informatiestand opgericht. U kan er als gewone brochure hun informatiebrochures downloaden en een B2B met hen aanvragen. De hele week door worden er webinars georganiseerd over tal van onderwerpen.

Het forum wordt georganiseerd door de Europese Commissie en de Commissie van de Afrikaanse Unie en ondersteund door de Europese Investeringsbank, de Afrikaanse Ontwikkelingsbank, Afreximbank, de Europese financiële instellingen voor ontwikkelingssamenwerking, de "Africa Europe Foundation" en een aantal belangrijke Europese en Afrikaanse bedrijfsorganisaties.

FIT zal aanwezig zijn met een stand, en een samenwerking opzetten met het EU-Japan Center voor de organisatie van seminaries en B2B met het oog op samenwerking tussen Europese en Japanse bedrijven in Afrika. Bedrijven met belangstelling voor Afrika en/of Japan krijgen hierover een apart bericht.

Meer informatie over EABF22 kunt u terugvinden in de bijgevoegde flyer. Registratie gebeurt via de website van het EABF22.

6 januari 2022

Bijkomende informatie

EABF22_Flyer.pdf (PDF – 665 kB)