U bent hier

EU-Africa Business Forum

De 7de editie van het EU-Africa Business Forum (EABF22), gericht op het bouwen van sterke waardeketens voor duurzame groei en goede banen, zal fysiek plaatsvinden in Brussel op 16 en 17 februari 2022 (onder voorbehoud van de geldende COVID-beperkingen) en online gedurende de hele week van 14 februari.
Het zal back-to-back worden gehouden met de Afrika-EU top op 17 en 18 februari.

EABF22 zal worden georganiseerd in het kader van de Afrika-Europa week met een rijke reeks evenementen met het maatschappelijk middenveld, jongeren en andere belangrijke actoren in de betrekkingen tussen Afrika en de EU.
 
Het forum, dat mede wordt georganiseerd door de Europese Commissie en de Commissie van de Afrikaanse Unie, samen met belangrijke EU- en Afrikaanse bedrijfsorganisaties, verwelkomt EU- en AU-commissarissen, topbeleidsmakers en senior bedrijfsleiders uit de twee continenten. EABF22 zal ook strategisch worden ondersteund door een aantal EU- en Afrikaanse instellingen, zoals de Europese Investeringsbank, de Afrikaanse Ontwikkelingsbank, Afreximbank en de Europese financiële instellingen voor ontwikkelingssamenwerking, evenals de Africa Europe Foundation.

Meer informatie kunt u terugvinden in de bijgevoegde flyer. 

Registratie gebeurt via de website van het EABF22.

6 januari 2022

Bijkomende informatie

EABF22_Flyer.pdf (PDF – 665 kB)