U bent hier

El & Teknik: dé elektriciteitsbeurs in Denemarken

El & Teknik vond plaats in Kopenhagen van 10 t.e.m. 12 mei in het Odense Congress Center en werd georganiseerd door 'Dansk Energi'. Het is de enige beurs waar alle grote spelers op de markt aanwezig zijn: producenten, invoerders, groothandelaars, agenten, installateurs, consultants, filialen van buitenlandse bedrijven, de media en onderwijsinstellingen. Ze is belangrijk omdat ze een beeld geeft van de nieuwste technologieën en producten. Er wordt ook een lange reeks uiteenzettingen gehouden waar men niet alleen met de nieuwe producten en snufjes maar ook met de nieuwste wetgeving en regels kennis kan maken.

Het is een vakbeurs die zich richt tot inkopers, elektriciens, groothandelaars en handelaars, beveiligingsondernemingen, doe-het-zelf zaken, consultants e.d.

De producten en diensten die er aangeboden worden zijn: alarmsystemen, beveiliging en bewaking, automatisering, elektrische techniek, distributie en installatie, energie en milieu, intelligente installaties, meetinstrumenten, verlichting, veiligheidsuitrusting, smart grid, zonnepanelen, telecommunicatie, enz. Vergeleken met grote beurzen in het buitenland, is deze vakbeurs eerder klein en richt zich voornamelijk tot een Deens vakpubliek. Er waren dit jaar 184 exposanten aanwezig (in 2014: 195)

De bezoekers kregen ook de kans kennis te maken met vele buitenlandse producten. Deze firma's werden vertegenwoordigd door hun Deense agent/vertegenwoordiger.

De aangesproken exposanten waren tevreden met de beurs en de bezoekers.

11 mei 2016