U bent hier

DOMOTEC 2016: interessante beurs voor de bouwsector in Athene

DOMOTEC is een uitgebreide tentoonstelling gericht op de bouwsector met grote commerciële resultaten. De tentoonstelling is open voor de consumenten die actief zijn op het gebied van handel, bouw, decoratie, elektrische materialen, houtproductie en energie.

De beurs vond plaats vanaf 7 tot 10 april 2016 in de ΜΕΤROPOLITAN EXPO, het grootste en meest moderne expositiecentrum in Griekenland. DOMΟTEC is gericht op renovatie, duurzaam bouwen en energiebesparing in een tijd waar er belangrijke activiteit is in de genoemde sectoren, zowel op privé als op professioneel niveau. Vooral met betrekking tot hotel-units is er een grote stijging van de renovatie- en energieprojecten.

De exposanten bieden voor woningen, winkels, bedrijven en hotels innovatieve oplossingen voor renovatie en energiebesparing aan.

Het feit dat het evenement parallel werd georganiseerd met BUILDING GREEN (duurzaamheid, groene gebouwen en energiebesparing voor gebouwen en milieu), ΕLECTROTEC (innovatieve oplossingen en nieuwe trends van elektrische materialen, elektrische apparatuur en verlichtingen) en ΜΕDWOOD (houtbewerkingsmachines voor de meubelindustrie, accessoires, gereedschappen en apparatuur), heeft geholpen om het aantal bezoekers te verhogen met meer dan 21.000.

13 april 2016