U bent hier

Digital African Summit & The Algerian Virtual Waste Exhibition AVWE

De eerste gespecialiseerde vakbeurs Digital African Summit, georganiseerd door Groupement Algérien des Acteurs du Numérique (GAAN) in samenwerking met de ministeriële afdelingen Digitalisatie en Statistiek, Economie en Startups en Post en Telecommunicatie, zal plaatsvinden op 31 mei, 1 en 2 juni 2022 in het Internationale Conferentiecentrum (CIC) te Algiers.

Vlaamse bedrijven geïnteresseerd in de Algerijnse markt en bij uitbreiding het Afrikaanse continent, kunnen voor meer info of deelname de website raadplegen of rechtstreeks contact opnemen met de organisatoren:
Groupement Algérien des Acteurs du Numérique (GAAN)
Adres: Lot Azouz Abdallah n° 81 Zeralda, 16121, Alger, Algerije.
Tel: +213.560.364.557
Fax : +213.25.238.136
E-mail : dasexpo@gaan.dz / president@gaan.dz
Website : www.gaan.dz 

Het tweede evenement betreft de Algerian Virtual Waste Exhibition AVWE. Deze derde editie, georganiseerd door de Nationale Afvalstoffenmaatschappij in samenwerking met het Ministerie van Milieu, zal in virtuele vorm plaatsvinden van 05 tot 07 juni 2022.
Het is de eerste virtuele handelsbeurs met focus op het thema afval in termen van milieu- en economische vraagstukken. Het thema van deze derde editie is "Bevordering van investeringen in de afvalsector".
Voor eventuele deelname of aanvullende informatie kunnen Vlaamse bedrijven werkzaam in deze sector het platform raadplegen dat aan dit salon is gewijd.

13 mei 2022